Vitasnack – Sweetbite snackpaprika

De Vitasnack baby puntpaprika is de zoetste snackpaprika uit het assortiment. Deze snackpaprika wordt daarom ook wel de Sweetbite genoemd. Deze paprika’s zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje, geel en groen. De Vitasnack bevat in verhouding tot de andere paprikasoorten weinig zaad en is daarom ideaal om uit het vuistje te eten. Mede door het weinige zaad krijgt de Vitasnack zijn zoete smaak, de plant doet daardoor extra lang over het afrijpen. De Vitasnack is gemakkelijk te vullen met producten zoals kaasspread of andere groentes en is zeer populair als een gezond tussendoortje!

De vruchtlengte van deze paprika’s met zoete smaak is tussen de 5 en 10 cm en heeft een diameter van 2 tot 5 cm. Het gewicht is gemiddeld 15 tot 50 gram.

De Vitasnack, Sweetbite paprika, is de zoetste snackpaprika uit het assortiment van Eminent Food

Beschikbaarheid

 
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
De sweetbite paprika's met het land van herkomst Nederland zijn beschikbaar in week 16 t/m 48
 
 
 
 
Israel
 
 
 
 
 
 
De snack paprika's met het land van herkomst Spanje zijn beschikbaar in week 48 t/m 16
 
 
 
 
 
 

De beschikbaarheid van de Vitasnack van Eminent hangt af van het herkomstland van de paprika’s. De sweetbite paprika’s met het land van herkomst Nederland zijn beschikbaar in week 16 t/m 48, dit houdt in van ongeveer april tot en met begin december. De paprika’s met het land van herkomst Spanje en Israël zijn beschikbaar in week 48 t/m 16, dit houdt in van ongeveer november tot en met april.

Bewaartips

   
De Vitasnack baby paprika’s blijven langer goed als je ze op de juiste manier bewaart. Wat zijn onze bewaartips? Het beste is om de sweetbite paprika’s in de groentelade van de koelkast te bewaren op een temperatuur tussen de 10°C en 12°C.

Voedingswaarden


 
Per 100g
 Energie (kcal)
28 kcal
 Koolhydraten
4,7 g
 Vetten
0,3 g
 Eiwitten
0,8 g
 Vezels
1,7 g
 Vitamine C
133 mg
 
 
 
 

Waar zijn Vitasnack paprika’s te koop?

De Vitasnack paprika’s van Eminent zijn verkrijgbaar op de webshop van Eminent Food. Deze webshop is speciaal ontwikkeld voor alle groente exporteurs, groothandelaren en groente speciaalzaken in Nederland.
Bestel eenvoudig en snel de snackpaprika's via de webshop van Eminent Food Bestel Vitasnack in onze webshop!

Verpakkingen

Deze lekkere snack paprika’s met zoete smaak zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, namelijk 1 kg dozen, 5 kg dozen, 6 x 150 gram verpakking en 12 x 150 gram verpakking. De paprika’s kunnen per kleur of gemengd verpakt worden.

Bereidingstips snack paprika's

De zoete snack paprika's zijn populair voor in salades     Snacken     Vullen

De zoete baby puntpaprika is vooral bekend om zijn zoete smaak. Snijd de paprika in de lengte door en verwijder eenvoudig de zaadlijsten. Deze zoete paprika’s zijn populair voor in salades, maar ook om te vullen met een smeerbare kaas of groentespread. Zo heb je in een handomdraai een gezond borrelhapje.