Tomaten van Eminent


Tomberry
Tomberry® - World's smallest tomato!

De Tomberry® pareltomaat is de kleinste tomaat ter wereld. Deze tomaat is vernoemd naar een bes vanwege zijn kleine formaat uitermate geschikt om je gerecht bijzonder af te werken of te garneren. Maar ook ideaal om over je salade, pasta of wrap te strooien, of juist die finishing touch te geven aan je amuse. De toepassingsmogelijkheden van deze kleine tomaat zijn oneindig. De Tomberry® is één van de grote successen van Eminent.
>> Lees meer over de Tomberry®

Carnival
Carnival - the tomato party

Een feest voor het oog. Carnival is een ongeëvenaarde mix van  alle kleuren cherrytomaten die u maar kunt bedenken. Naast de al wat meer bekende rode, gele en oranje cherrytomaten, vind u in deze mix ook de heerlijke paarse en bruine cherrytomaten en de mix is zelfs voorzien van de unieke witte cherrytomaat. Met deze mix als gezonde snack op tafel kan het feest beginnen!
>> Lees meer over de cherrytomaten in de Carnival mix


Inca
Inca - the classic tomato

Inca Classic Tomatoes bestaat uit een mix van diverse oude tomatenrassen, tomaten van allerlei kleuren, maten en smaken. De meeste rassen die voorkomen in de classic mix kunnen ook los verkocht worden. Bijvoorbeeld de groene tijger tomaat wordt in grote getalen los verkocht, per 20 stuks of 6 kg. De fijnere rassen zoals bijvoorbeeld de Teardrop tomaatjes worden verpakt in 8 x 250 gram.