Nieuws van Eminent Food


4 dec 2018

Tinkerbell® baby paprika in nieuwe duurzame verpakking

Tinkerbell® baby paprika in nieuwe duurzame verpakking

Tinkerbell®, de culinaire baby paprika van Eminent Food, wordt nu aangeboden in een nieuwe kartonnen 150 gram verpakking. Met de huidige veranderingen in behoefte van de markt en de consument, is na de Tomberry®, ook de Tinkerbell® in nieuwe duurzame en informatieve verpakking beschikbaar.

Ontwikkelingsproces 

De producten uit het assortiment van Eminent Food zijn de bordversierders. Echter werd dit niet gecommuniceerd op de verpakking van Tinkerbell®. Tijd om hier veranderingen in te brengen en de consument te inspireren met de vele mogelijkheden van de Tinkerbell®. Samen met een creatief team en een consumentenpanel zijn we aan de slag gegaan om een passende verpakkingen te ontwikkelen voor deze kleine paprika. Hieruit zijn 3 belangrijke pijlers voor de nieuwe verpakking bepaald:

+    Duidelijke communicatie over toepasbaarheid en houdbaarheid

+    De Tinkerbell® baby paprika's moet goed zichtbaar blijven

+    Recyclebare verpakking

Inspirerende verpakking

     

De nieuwe kartonnen verpakking van de Tinkerbell® voldoet volledig aan de 3 pijlers. De kartonnen schaal en sleeve zijn plasticvrij en alle baby paprika’s zijn goed zichtbaar. Bovenal is aan beide zijden de toepasbaarheid van de Tinkerbell® duidelijk in beeld gebracht. De Tinkerbell® is uitermate geschikt om te vullen als koud of warm hapje, het bord mooi te decoreren, om te grillen, versnijden in een salade en zelfs geschikt om te snacken. Deze diverse bereidingswijze van de Tinkerbell® zijn in beeld en met iconen terug te vinden op de verpakking.

6 kleuren Tinkerbell®

Het kleurenrange van de Tinkerbell® is in de zomer van 2018 succesvol uitgebreid met de paarse Tinkerbell®. In navolging daarvan kunnen we nu ook al vermelden, dat vanaf voorjaar 2019 de kleurenrange met nog een kleur wordt uitgebreid: de lemon gele Tinkerbell®. Deze baby paprika is lichter dan de huidige gele Tinkerbell®. Dit betekent dat de Tinkerbell® vanaf het voorjaar beschikbaar is in 6 kleuren; rood, geel, groen, oranje, paars en lemon geel.

De Tinkerbell® is jaarrond beschikbaar, afkomstig uit Nederland, België en Spanje. De nieuwe verpakking wordt aangeboden in 6 x 150 gram.

Thema:
Categorieen: Nieuws 
Print

 


«november 2020»
madiwodovrzazo
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456