Eminent Food

Over Ons


Wij zijn al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. We zijn begonnen met het telen en veredelen van deze unieke producten. Nu verhandelen we al jaren met veel passie onze prachtige tomaten, speciale paprika’s en pittige pepers. Met de kennis van de markt, eigen product- en zaadontwikkeling leveren we sterke en exclusieve variëteiten.


Uniek assortiment

Het assortiment breidt zich steeds meer uitgebreid met nieuwe types en variëteiten. Alles wat afwijkt van standaard groente in vorm, kleur, maat en smaak heeft direct onze aandacht. Voldoen deze producten aan onze hoge eisen, dan voegen wij deze toe aan ons assortiment. Innoveren zit in onze ‘genen’.


The Art of Creation

Met bijzondere producten een mooi gerecht creëren, is wat wij met ons assortiment mogelijk maken. Samen met Eminent Seeds, specialist in het telen en ontwikkelen van bijzondere groenten, volgen en creëren we de trends in de markt. Met Eminent Seeds zijn we een sterke en unieke ketenpartner in de markt en maken we The Art of Creation mogelijk!


Hoe doen we dit?

  • Door als een toonaangevende en betrouwbare ketenpartner te handelen streven we naar langdurige relaties met onze partners.
  • Samen met Eminent Seeds blijven we innoveren met groenten en creëren we trends in de markt.
  • Blijven onze variëteiten continue testen om hoge kwaliteit te blijven garanderen.

Waarom doen we dit?

  • Omdat we onze passie graag delen.
  • Omdat we het consumeren van groenten mooier en aantrekkelijker willen maken. We zijn de bordversierder.
  • Omdat we iedereen kennis willen laten maken met groenten die op vallen in vorm, kleur, smaak en maat.
  • Gewoon, omdat het lekker is.


Klik hier voor de folder (PDF)

Om kwaliteit en voedselveiligheid te borgen werken de bedrijven binnen de Best Fresh samen met leveranciers die in het bezit zijn van een GFSI certificering (IFS, BRC, FSSC22000, GlobalG.A.P.).