Eminent Zaden op lepels

Vitaliteit

Bij Eminent Food zijn we dagelijks bezig om lekkere, mooie en gezonde groenten te ontwikkelen. Hiermee leveren we een bijdrage aan de vitaliteit. Binnen Eminent Food vinden wij vitaliteit ook belangrijk, dit uit zich in diverse activiteiten om de vitaliteit te bevorderen.


Eminent Turnhal

Eminent is de hoofdsponsor van de jonge talenten van de Eminent Turn Selectie. De jongste turn- en acrogym talenten in het Westland hebben de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen. Voor deze talenten is een aparte locatie, de Eminent Turnhal, waar zij met elkaar zich volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van hun talent.


Food First Network

We zetten ook in op vitaliteit op de werkvloer. Iedereen lekker in zijn vel, vinden we belangrijk. Door een samenwerking met Food First Network heeft elke medewerker toegang tot het online leefstijlplatform. Daar heeft men toegang tot een persoonlijk samengesteld fit & food programma, om te blijven werken aan gezonde levensstijl.


Best Fresh Foundation

De Best Fresh Foundation is onderdeel van het MVO-beleid van de Best Fresh, waar Eminent Seeds onderdeel van is. Onder die noemer valt een veelheid van goede doelen die op steun van de bedrijven kunnen rekenen. Het is een overkoepelende stichting voor de bedrijven binnen de Best Fresh, die de support aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven gestructureerd wil opzetten. Die initiatieven kunnen lokaal van aard zijn, maar in een groep van bedrijven die internationaal actief is betekent ‘lokaal’ vooral: overal ter wereld.