Spaghetti Bolognese met Tomberry pareltomaten

Spaghetti Bolognese met Tomberry pareltomaten

Op zoek naar een gemakkelijk maar heerlijk recept? Probeer de pasta bolognese met pareltomaten en aubergines. De Tomberry tomaten geven net even een andere twist aan de pasta dan je gewend bent!

Ingredienten:

250 gram rundergehakt
300 gram Spaghetti
Teentje knoflook
1/2 blik tomatenpurree
30 gram Tomberry pareltomaten
50 gram aubergine
50 gram belegen kaas
1 eetlepel olijfolie
6 eetlepels runderbouillon
1 stengel bleekselderij
1 ui
Lees meer over het product: Tomberry

Bereiding

Snijdt de bleekselderij, ui en aubergines in blokjes, verhit de olie in een pan en voeg de groenten toe. Bak de groenten 5 minuten gaar. Nadat de groenten gaar zijn kan de rundergehakt toegevoegd worden. Bak net zo lang tot dat het gehakt een mooie bruine kleur heeft.

Nadat de groenten en gehakt klaar zijn kan de tomatenpuree en de bouillon worden toegevoegd zodat er een mooie saus ontstaat. Voeg na 5 minuten peper en zout bij de saus en laat de saus dertig minuten op een zacht vuur sudderen. Roer af en toe door de saus heen en voeg eventueel meer peper en zout toe indien dit nodig is. Na 25 minuten kunnen ook de Tomberry pareltomaten worden toegevoegd aan de saus en laat deze vijf tot acht minuten mee sudderen.

Kook ondertussen de 300 gram spaghetti in een grote pan volgens de aanwijzingen van het pak. De kooktijd van de spaghetti is per soort verschillend

Verdeel de spaghetti over borden en schenk de saus er geleidelijk over. Strooi de geraspte belegen kaas over de spaghetti en jouw perfecte pasta bolognese met Eminent groenten is helemaal klaar!

Thema:
Categorieen: Tomaten, Tomberry tomaten 
Print