Zalmtartaar met Tomberry pareltomaten

Zalmtartaar met Tomberry pareltomaten

Op zoek naar een voorgerecht die overheerlijk is maar snel klaar en simpel te bereiden is? En die boordevol vitamines, groenten en kleuren zit? Ga voor een voorgerecht met zalm, komkommer, Tomberry pareltomaten, koriander, limoen, rode peper en ui!

Ingredienten:

200 gram zalmfilet
1 rode peper
30 gram Tomberry pareltomaten
1 limoen
Een halve komkommer
Een ui
15 gram verse koriander
Lees meer over het product: Tomberry

Bereiding

Snijdt de zalm in kleine blokjes van ongeveer 1/2 cm. Snijd daarna de komkommer in de lengte, verwijder het zaad met een theelepel. Snijd ook de komkommers in kleine blokjes van 1/2 cm net zoals de zalm. Snijd hierna de rode peper in zeer dunne reepjes. Rasp de schil van de limoen en pers de limoen hierna uit. Nu is het tijd om de garnering klaar te maken, houdt ongeveer 3 tot 5 blaadjes van de koriander als garnering en snijd de rest van de koriander in fijne stukjes. Snijd hierna de ui in ringen.

Als de koriander is fijn gesneden kun je de zalm, de rode peper, de komkommer, de rasp van limoen, de fuin gesneden koriander en de ui mengen.

Indien nodig voeg zout en peper toe voor de smaak

Verdeel het mengsel van zalm en groenten in een portioneerring over drie tot vier borden.

Garneer de borden met het overgebleven koriander en tomberry pareltomaten en besprenkel de zalmtartaar met limoensap als finishing touch!
Thema:
Categorieen: Tomaten, Tomberry tomaten 
Print