Amuse met gekonfijte Tomberry® pareltomaten

Amuse met gekonfijte Tomberry® pareltomaten

Gekonfijte Tomberry® pareltomaten geven een nog extra smaakbeleving aan een amuse.

Ingredienten:

  • 125 gram - Tomberry® pareltomaten
  • 500 ml - zonnebloem olie
  • 500 ml - olijfolie
  • 3 citroenbladeren (Djeroek Poeroet)
  • 1 stengel verse citroengras
Lees meer over het product:

Bereiding


Week de Tomberry® pareltomaten in half zonnebloem olie en half olijfolie met smaakmakers die goed in de olie trekken, zoals citroenblad (djeroek poeroet blad) en stukken verse citroengras.

Zorg ervoor dat alle Tomberry pareltomaten onder de olie staan en laat voor 12 uur in de oven overnachten op 40 graden.

Bewaar de gekonfijte Tomberry® tomaten in de olie in een gesloten bak in de koeling. Zo blijven ze wel enkele weken goed in koelkast.

TIP! Je kunt ook andere smaakmakers gebruiken zoals knoflook, gember, laurier en rozemarijn.
Thema:
Categorieen: Tomaten, Tomberry tomaten 
Print

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x