Carpaccio van Kumato tomaten

Carpaccio van Kumato tomaten

Een eenvoudige en zeer smaakvolle carpaccio van de Kumato tomaat. Ideaal als voorgerecht of als bijgerecht bij een zomerse BBQ

Ingredienten:

2 Kumato tomaten 
sap van 1/4 limoen
50 gram geraspte of geschaafde Parmezaanse kaas
20 gram geroosterde pijnboompitjes
10 gram kappertjes
peper en een klein snufje zout
1 el balsamicostroop 
2 el Extra-virgin olijfolie

Lees meer over het product:

Bereiding

Spoel de tomaten schoon met water en snijd ze in zo dun mogelijke plakjes. Leg vervolgens als een carpaccio op twee borden.

Besprenkel de carpaccio’s met het sap van de limoen en bestrooi met peper en een snufje zout. Zigzag daarna een paar strepen balsamicostroop over de tomaten.

Beleg elke carpaccio met wat kaas en strooi er wat pijnboompitten en kappertjes overheen.

Thema:
Print

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x