Gevulde puntpaprika met spinazie en feta

Gevulde puntpaprika met spinazie en feta

Zoete puntpaprika zijn heel geschikt om te vullen. Probeer dit recept met spinazie en feta eens!

Ingredienten:

2 puntpaprika’s
300 gr verse spinazie
2 eetl pijnboompitten
100 gr feta
Peper en zout
1 eetl olijfolie
Lees meer over het product: Puntpaprika

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Verhit een klein beetje olijfolie in een pan en bak de spinazie totdat hij geslonken is. Breng de spinazie op smaak met wat peper en zout. Snijd de puntpaprika’s doormidden, leg ze in een ovenschaal en vul ze met spinazie.

Snijd de feta in blokje en verdeel deze met de pijnboompitten over de spinazie. Zet de paprika’s ongeveer 25 minuten in de oven. Lekker als voorgerecht of serveer 2 helften gevulde puntpaprika met wat rijst of couscous als hoofdgerecht.
Thema:
Categorieen: Paprika, Zoete puntpaprika 
Print

Uw naam
Uw e-mail
Onderwerp
Geef uw bericht op ...
x